Inställningar för Systemövervakning

Expandera alla | Dölj alla

Aktivera/avaktivera

Under Hindra otillåtna operationer kan du ställa in de åtgärder som programmet utför när körbara filer körs av sårbara program.

Övervaka försök att utföra otillåtna operationer

När hot upptäcks

Åtgärd när skadlig eller annan aktivitet upptäcks

Åtgärd att utföra om skadlig eller annan aktivitet kan återställas

I avsnittet Skydd mot skärmlåsning kan du ange vilka åtgärder som Kaspersky Small Office Security ska utföra om aktiviteter från en skärmlåsare upptäcks. Skadlig skärmlåsarprogramvara är program som begränsar användarens tillgång till datorn, genom att låsa skärmen och tangentbordet, eller genom att blockera åtkomst till aktivitetsfältet och genvägar. Skärmlåsare kan försöka kräva ersättning för att åter ge möjlighet att komma åt operativsystemet. Med hjälp av Skydd mot skärmlåsare kan du stänga alla skärmlåsare genom att trycka på en speciell tangentkombination.

Upptäck och stäng skärmlåsning

Använd följande tangentkombination för att stänga en en skärmlåsning manuellt